Blogi-infoa.

Blogi-infoa.

Pientä välitietoa.

Kiitos valmennustunnille hakeneille – tunnille pääsevä ratsastaja on valittu ja hänelle on ilmoitettu henkilökohtaisesti! Myöhemmin tulossa tietoa ratsukosta postauksen muodossa… 🙂 Blogi muuttuu hieman kesäkuun puolella, tulossa muutoksia ainakin osittain ulkoasuun. Asiapostauksia yritän saada aikaiseksi hieman aktiivisemmin!

P.S. Jos joku etsii hevostalli.netissä oikeasti asiallisesti linkitettyä gramaanitekstiä, voin kertoa, että se on poistettu varmuuden vuoksi. Ja jos joku haluaa tietää oman kantani, niin en ole gramaanien arkikäytön kannalla (esim. ei varsinkaan nuorilla), mutta oikein käytettynä ne ovat toimivat apuohjat. Palautan jutun jossain välissä päivitetyin kuvin!

Kuvassa 4v. Nella (i. Paco Rabanne) ja minä.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *