Blogi-infoa.

Blogi-infoa.

Pientä välitietoa.

Kiitos valmennustunnille hakeneille – tunnille pääsevä ratsastaja on valittu ja hänelle on ilmoitettu henkilökohtaisesti! Myöhemmin tulossa tietoa ratsukosta postauksen muodossa… 🙂 Blogi muuttuu hieman kesäkuun puolella, tulossa muutoksia ainakin osittain ulkoasuun. Asiapostauksia yritän saada aikaiseksi hieman aktiivisemmin!

P.S. Jos joku etsii hevostalli.netissä oikeasti asiallisesti linkitettyä gramaanitekstiä, voin kertoa, että se on poistettu varmuuden vuoksi. Ja jos joku haluaa tietää oman kantani, niin en ole gramaanien arkikäytön kannalla (esim. ei varsinkaan nuorilla), mutta oikein käytettynä ne ovat toimivat apuohjat. Palautan jutun jossain välissä päivitetyin kuvin!

Kuvassa 4v. Nella (i. Paco Rabanne) ja minä.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *