Viikonloppu videon muodossa.

Viikonloppu videon muodossa.

Tallilla ollut vilinää ja vilskettä koko viikonlopun, tässä vähän pätkiä mitä kerettiin kuvailla! Pidin useamman tunnin sekä kotona, että muualla. Ehdin itse satulaankin, Simpan kanssa ollaan jo vähän ravailtu. Jesse päätti opetella sarjavaihtoja (älkää kysykö…) ja tytöt innostuivat Roosan johdolla poniagilitystä. Poniparat saivat kiipeillä milloin missäkin…. 🙂 No, hyvää harjoitusta – ensi viikolla kurssi. Tänään vielä pyöräilin kaksi tuntia ratsukoiden perässä kun Roosa ja Erkko kävivät “pienellä” maastolenkillä Puten ja Playssonin kanssa. Illalla sain vielä kaipaamani puhelunkin!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *