Viikonloppu videon muodossa.

Viikonloppu videon muodossa.

Tallilla ollut vilinää ja vilskettä koko viikonlopun, tässä vähän pätkiä mitä kerettiin kuvailla! Pidin useamman tunnin sekä kotona, että muualla. Ehdin itse satulaankin, Simpan kanssa ollaan jo vähän ravailtu. Jesse päätti opetella sarjavaihtoja (älkää kysykö…) ja tytöt innostuivat Roosan johdolla poniagilitystä. Poniparat saivat kiipeillä milloin missäkin…. 🙂 No, hyvää harjoitusta – ensi viikolla kurssi. Tänään vielä pyöräilin kaksi tuntia ratsukoiden perässä kun Roosa ja Erkko kävivät ”pienellä” maastolenkillä Puten ja Playssonin kanssa. Illalla sain vielä kaipaamani puhelunkin!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *