Melkein kaikkein kaunein!

Melkein kaikkein kaunein!

Match Show Anjalassa 17.5.2012.

Nyt on ollut mätsäreitä putkeen oikein urakalla, mutta onkin niistä pidetty muutama vuosia taukoa! Tänään suuntasimme Kouvolan perukoille Lotan ja Playssonin kanssa. Hienostihan siellä meni, molemmat saivat I palkinnon ja Lotta putsasi sitten pöydän. Armon Paksu Prinsessaponi oli paras shetlanninponi sekä koko näyttelyn BEST IN SHOW 2 (34 hevosta kaikenkaikkiaan)!! Lisäksi Jesse palkittiin parhaana esittäjänä. Kyllä olin taas ylpeä!

Lottaa oli yritetty Jesseltä ostaakin. Onneksi oli sanonut, ettei ole sellaista summaa, jolla poni lähtisi… 😉 Hauskinta oli, että ollessani ponien kanssa eräs tuntematon mukava nainen tuli kysymään, että olenko Penina, kun oli tunnistanut minut ympäröivästä omaisuudestani. Kehui sitten blogiani ja kertoi lukevansa sitä. Eipä siinä muuta voinut kuin hämmästyneenä kiitellä. Kiitos vielä, jos luet tämän, piristit päivääni! Mukavaa kesää sinulle! 🙂

Iltapäivä meni samaisessa paikassa käyttöluokkatuomarin hommia opetellessa, tosin vielä sihteerin roolissa. Onneksi tuomarina ollut Nina jaksoi vastata kaikkiin kysymyksiini! Jos saan koearvostelut tehtyä tänä kesänä, olen ensi kaudella jo käyttöluokkatuomari. Tulen olemaan niin hirveän pikkutarkka nipottaja, ettei kukaan tule mun tuomaroimiin luokkiin. Ei vaan… 😀 Toivottavasti ihmiset pikkuhiljaa löytäisivät käyttöluokat, todella mukavia pikkukisoja tulevaisuutta varten nuorille ratsastajille! Ei turhaa pilkunviilaamista ja aina palkitaan ainakin ruusukkeella.

Roosa osallistui vielä extempore alle 16 vuotiaiden agilityluokkaan Playssonin kanssa ja hienosti ekakertalaisen tuurilla voittivat sen! Radalla oli pujottelu, maton ylitys (jota Playsson ensin “pelkäsi”), kuormalavan ylitys, paikallaan seisominen ruudussa, kaarisillan alitus, tavaran kuljetus ja puomin ylitys. HYVÄ HYVÄ HYVÄ!! Loppuun vielä kuva Lotan saaliista, Playssonin ruusukkeet puuttuu. P.S. Käykäähän vielä anomassa itsellenne valmennustuntia, skrollatkaa alaspäin!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *