Joulukuun 1. blogikilpailu.

Joulukuun 1. blogikilpailu.

Jälleen mahdollisuus voittaa!

Olemme saavuttaneet 140 lukijaa ja rapiat, joten taas tarjolla palkinto!
Vakilukijoiden kesken suoritetaan arvonta, kuten jokaisen tasakympin kohdalla!
Tämän kertainen palkinto tekee puhdasta jälkeä, se nimittäin on pullollinen
(473 ml) Fiebing’s:in hevosshampoota!

Osallistumaan pääset, kun kommentoit tähän postaukseen “jep” 11.12. mennessä!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

24 thoughts on “Joulukuun 1. blogikilpailu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *