Aitäh Eesti!

Aitäh Eesti!

Tallinn International Horse Show 2011
Torstaina aamupäivällä laukut autoon ja kohti Länsiterminaalia. Check-in meni suht reippaasti, joten saatiin autokin laivaan. Ilta pyörittiin Tallinnassa talliporukan kanssa, eli Leilan, Aliisan ja Mantan, jotka myös olivat Horse Show’hun menossa. Vähän ostoksia, ruokaa ja sitten Järlepaan! Saimme Marikalta rannekkeet viikonlopulle, ihan groomin roolissa kun olimme. Rannekkeella oli vapaa pääsy joka puolelle, mm. tallialueelle. Marika siis oli kilpailemassa Tallinnassa pe ja la koululuokissa.
Perjantaina aamusta klo 9-10 aikaan Saku Suurhallille katsomaan nuorten hevosten ja ratsastajien esteluokkia. Välissä vähän lisää ostoksia ainakin New Yorkerissa sekä IHANAA ja edullista ruokaa kiinalaisessa ravintolassa! Illalla tallialueelle auttamaan Marikaa Orlandon valmiiksi laitossa sekä verryttelyssä. Kylläpä tunsin itseni tärkeäksi, kun näin tämän Orlandon karsinan ovessa (hahahaa!):

Luokka oli Prix St. George eli Pyhää Yrjöä tuupattiin. Marikalla meni ohjelma hienosti ja hän sijoittui kilpailussa toiseksi (avotaivutus oli kuulemma vino..). Tulipahan todistettua myös se, ettei tuonkaan tason ratsastajat oikein osaa käyttäytyä tai kyse oli lähinnä eräästä suomalaisesta kilpailijasta ja hänen hevostenhoitajastaan. ”V… sitä ja v… tätä.” Virolaiset toki ymmärtävät mitä tuolla tarkoitetaan, joten pyörittelivät siinä silmiään. Ei kai suurin tavoite tuolla kuitenkaan ollut se ryyppääminen? Joka tapauksessa meillä oli hjuva fiilis, vaikka olimmekin ”kotona” puolilta öin.
Anyhow, tässä Marikan ja Orlandon ohjelma perjantailta:


Lauantaina oli aamulla muutama esteluokka ja sitten kahden aikaan freestyle kouluratsastus eli kür. Tähän luokkaan pääsivät kaikki, jotka saivat perjantailta vähintään 58 %. Marikalla hieno ohjelma; nyt jos koskaan tiedän miltä keskiravin kuuluu näyttää! Sarjavaihdot ympyrällä ja lopputervehdykseen lisätty ravi yhdellä kädellä. Hyvät prosentit ja jälleen kakkossijalle, voittaja taisi olla sama latvialainen kuin perjantainakin! Luokan jälkeen Marika siirtyi Eestin ratsastajainliiton osastolle jakamaan nimmareita, jossa riitti pikkutyttöjä. 🙂 Me menimme syömään (lisää kiinalaista ja herkullista valkosipulileipää), jonka jälkeen pakkasimme Orlandon varusteet autoon ja Marika pääsi lähtemään kotiin. Jäimme vielä katsomaan illan esteluokkia ja Helsingistäkin tuttuja ranskalaisia kalsarimiehiä…

Sunnuntaina ei ollut enää koululuokkia, joten seurasimme päivän esteluokat. Hienona päätöksenä FEI World Cupin 160 cm luokassa Rosa Ruutsalolle 2. sija!! Vähän vielä ostoksia ja sitten ajoissa kartanolle syömään, pakkaamaan ja tappelemaan television kanssa… Tänään oli herätys klo 5.15 ja sitten reippaasti Tallinnan satamaan ja klo 7.30 laivalla Helsinkiin. Tänään olen lähinnä siivonnut tallia ja päivittänyt nettisivuja – josko huomenna sitten siirtyisi itse satulaan.

Ostin itselleni treeni-GPA:n! <3 Sekä kolmet Roecklin hanskat…

Tunnelmaa Saku Suurhallilta.
Marika tulossa HIHS:iin ensi viikolla, GP-luokka torstaina ja kür lauantaina. Perjantaina valmentamassa täällä päin taas. Sitä odotellessa haaveilen oman silinterihatun ostamisesta… 😉

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *