Tsekkaa voititko!

Tsekkaa voititko!

Lukijakilpailun tulos löytyy nyt tästä!

Tänään suoritettiin arvonta 90. lukijan kunniaksi! Vakilukijoita tullut hurjasti
lisää, kiitos siitä! Olemme muutamaa vaille satasessa!!

Tällä kertaa arvonta suoritettiin käsin, sillä RANDOM.ORG:in arvontakone
ei suostunut toimimaan. Voittajaksi silti selviytyi nimimerkki: e.
Onnittelut! Palkintona e voitti Polle sarjiskirjan.

Laitatko e osoitteesi minulle sähköpostitse, niin saadaan paketti matkaan? Osoite on penny[at]playsson.net. 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

One thought on “Tsekkaa voititko!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *