Junnut töissä.

Junnut töissä.

Meillä tällä hetkellä kotona kaksi ratsutettavaa 3-vuotiasta tammaa,
suomenhevonen ja puoliverinen. Molempien kanssa aloiteltu satulaan
totuttamisesta, juoksuttamisesta sekä yleisestä käsittelystä.
Kun ratsastajan painoon on totuttu, aloitetaan ratsastus taluttajan
kanssa ja vähitellen jätetään avustaja pois.

Nella (i. Paco Rabanne GER).


Ruusa ja ratsastajalla jalkkarit juuri ennen säätöä… 😀

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *