Valmennusreissu tehty.

Valmennusreissu tehty.

Järlepassa 16.-20.5.
Olimme taas Marika Vunderin luona valmentautumassa viikon verran. Lähtö laivalle oli maanantaina klo 5.30, mutta pakkohan sitä legendaarista Suomi – Ruotsi lätkämatsia oli seurata sunnuntai-iltana! Viikon aikana tehtiin paljon takaosakäännöksiä, avotaivutuksia ja väistöjä ravissa, hieman keskiravia ja runsaasti työskentelyä laukassa. Minun kohdallani keskityttiin käsien asentoon ja niiden vaikutusta istuntaan – nyrkit pois ”mopoasennosta” ja kyynerpäät kohdalleen.

Tallinnan vanhakaupunki näköalatasanteelta.

MAANANTAI

Herätys klo 5.00 ja sitten lähtö Länsisatamaan. Mentiin Eckerön Norlandialla joka on saakutin hidas laiva, Tallinnassa vasta klo 11.00 (3 h). Oma auto matkassa, joten samantien tien päälle Viron puolella. Matkalla oli hieman tragediaa, kun joku meidän edellä ajanut vatipää keilasi tiellä juosseen kissan yli. Pakko oli pysähtyä noukkimaan kissaparka tieltä ja koittaa auttaa sitä. Suureksi suruksi se kuoli syliin ja siirtyi vihreämmille hiirestysmaille… Noh, käytiin vielä Kohilassa ruokaostoksilla ja sitten Järlepaan. Iltapäivällä ratsastus Donna Firenalla ja William Antiquella sekä hieman ruuan laittoa. Ajoissa nukkumaan – 13 tunnin yöunet!

Virolaiset kakut on jotain aivan uskomatonta! Syötiin 3 kpl!

TIISTAI

Ratsastettiin kahdella hevosella. Kissingerilla ”virallinen” tunti ja sen lisäksi ratsastin Aviator -nimisen ison latvialaisen ruunan, jota on vähän minulle kaupattu. Hienohan se oli, joten täytyyhän sitä harkita. Syksyllä voi olla eri hevostilanne… Illemmalla mentiin junalla Tallinnaan käymään kaupoissa ja syömässä, viimeisellä junalla Kohilaan ja kartanolle tultiin puoli yhdentoista aikaan.

Aviator.

KESKIVIIKKO

Ratsastus Helifarilla ja sitten autolla Tallinnaan eläintarhaan!! Nähtiin pääasia eli norsut ja sitten minivirtahepot, jääkarhut, pahkapossut jne… Kannattaa käydä, sisäänpääsy vain 5,80 euroa! Käytiin vielä vastapäätä olevassa Rocca Al Maren kauppakeskuksessa syömässä Da Vinci – pastaravintolassa.

Päivän mietelause. Hmm…

TORSTAI ja PERJANTAI

Torstaina vielä tunti Helifarilla. Kauppareissu Kohilassa ja ilta meni leffoja katsellessa… Meillä tapana katsoa Virossa suomalaisia leffoja, kun kotona ei niitä kestä. 😀 Perjantaina Donna Firenan satulassa ja (hevosella) kanget päässä. Ratsastus tuntui kerrankin helpolta, hevonen toimi pienillä avuilla ja istuntakin pysyi jäätävänä! Syötiin vielä kartanolla ja sitten suuntima satamaan ja kotiin!

Viikon ostetuin tuote: Hello Kitty -purkkihattara! :3

Kiitokset taas Marikalle! Hänen ja Eva-Marian valmennusklinikka on seuraavan kerran 3.-4.6. Hollolassa. Puolet tunneista täynnä, kannattaa pian varata loput! Infoa löytyy tästäkin blogsusta alempaa! Me suuntaamme kesäkuussa uudestaan Järlepaan, jollen ole Englannissa. Sieltä tarjottu minulle osa-aikaisia ratsastustöitä eräältä myynti- ja kasvatustallilta…

Pari kalaa eläintarhan akvaariossa…

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *