Kouluvalmennusklinikka 3.-4.6.2011.

Kouluvalmennusklinikka 3.-4.6.2011.

TERVETULOA!

Virolaiset kouluratsastajat ja -valmentajat Marika Vunder sekä Eva-Maria Vint-Warmington tulevat Päijät-Hämeeseen valmentamaan suomalaisratsukoita! Valmennus järjestetään yhteistyönä Voistion tallin maneesissa, Hollolassa (Kantolantie 472, Tennilä).

Marika on itse ratsastanut yhdeksän hevosta GP-tasolle ja on valmentautunut Kyra Kyrklundin ja Richard Whiten opissa. Hän on voittanut useita kultamitaleja sekä Viron että Venäjän (ent. Neuvostoliiton) koulumestaruuksissa. Marika kiertää Euroopassa kansainvälisiä kilpailuja kahden GP-hevosensa kanssa. Hän on myös Viron koulutuomari sekä 2-tason kouluvalmentaja. Eva-Marialla on kokemusta FEI:n tason kilpailuista. Hän on lisäksi FEI:n 1-tason valmentaja ja koulutuomari.

Valmennukset perjantaina klo 16.00 alkaen ja lauantaina klo 12.00. Valmennustunti kestää 45 minuuttia ja se on yksityisopetusta niin, että molemmilla valmentajilla on opetettavanaan oma ratsukko. Tunnin hinta 60 e / ratsukko (sis. maneesimaksun). Opetuskielenä suomi ja englanti. Tapahtuma on katsojille ilmainen. Paikalla mm. buffetti! Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki ratsukon tasosta tai iästä riippumatta!

Ilmoittautumiset 1.6. mennessä sähköpostitse palomaan.ponitalli@phnet.fi. Kerro ratsastajan ja hevosen tiedot sekä hieman ratsukon taustaa. Ilmoita myös kumman päivän tunnille haluat. Tunti maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä saatavalle tilille.

Lisätietoja Marikasta ja valmennuksesta:

http://manorhousehorses.com ja puh. 050 3806 250 / Penina Peltonen

Järjestäjät:
Voistion kartanon talli
Palomaan Ponitalli – www.playsson.net

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.