Kuvapostaus.

Kuvapostaus.


Eleanor ja minä Niittykulman koulukisoissa, kuvat: suski.galleria.fi.

Topin kanssa estetreeniä. Olemme menossa 22.5. kisoihin kokeilemaan pari pikkuluokkaa…

Taidepläjäys hevosautoon! Auto vanha ja ajettu, joten ei niiden maalaustenkaan tarvitse hienoja (lue: kalliita) olla. 🙂 Viimeistelyä vailla.

Ja lopuksi: MYYDÄÄN:

Kahden istuttavat, käyttökelpoiset kärryt isommalle ponille/pienelle hevoselle!
Meiltä puuttuu ajettava. Edullisesti, hae nopeasti pois! Hinta 200 euroa.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *