Huh hellettä!

Huh hellettä!

But that’s aaaaalllllright!Kesän ratsastuskurssit meidän tallin osalta ohi, syksyllä pidetään
vielä pari, koska kyselyjä on tullut sen verran… Ensi kesälle
suunnitteilla pari 4-5 päivän leiriä yöpymismahdollisuudella,
pysykää kuulolla! ;DOlen vihdoin käynyt heittämässä talviturkkini, lämmintähän se
vesi oli! Lauantaina Tampereelle rotunäyttelyyn Playssonin ja
Lotan kanssa, sitten sunnuntaina taas reiluksi viikoksi Järlepaan
Viroon! o/Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *