Irtojuoksutusta.

Irtojuoksutusta.

By Playsson, Titus & Salli.

Irtojuoksutuspäivä – ja vähän hypytystäkin! Aluksi shetlantilaiset herrat Playsson & Titus pääsivät yhteisliikuntaan:


Kovin kuraisia poneja, piti piehtaroida…

Pikkuponien jälkeen juoksutin vielä Sallin, joka hyppäsi hienosti n. 110 cm pystyn. Isompaa en kokeillut… :3 Tässä videopätkä Sallin helikopterista:



P.S. En muuten turhaa näe unia pinkeistä norsuista ja aaseista:”Elefantti on hyvä, vakautta ja vaurautta tuova enne. Jos ratsastat norsulla, on taloutesi tasapainossa ja olet sekä kotona että töissä tilanteen tasalla” sekä “Aasi kuvaa tottelevaisuutta, voimakkuutta ja hyvää onnea. Kumppanisi työssä tai avioliitossa on taloudellinen ja viisas. Pelokkaalle aasi tuo toivoa ja turvallisuutta. Matkallelähtijät varautukoot hidasteluun ja
myöhästelyyn. Aasi harvoin laukkaa.” Kiitos Jenna! 😀

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *