Vuoden eka lukijakisa!

Vuoden eka lukijakisa!

Let’s go!

Olisi taas onnekkaalle palkintoa jaossa, onhan lukijoita nyt 150 kpl
kun hetken asiasta kitisin! Tällä kertaa palkintona Eskadronin
riimunnaru; ohut versio, normilukko ja värinä kirjava pinkki-musta-valko-vihreä.

Näkyy tuossa -^ läjässä.

Osallistumaan pääset, kun kommentoit tähän “jep” 13.1. mennessä!
Ja jos et ole vielä lukija, et voi osallistua, joten LIITY meihin! 😀

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

37 thoughts on “Vuoden eka lukijakisa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *