Opetusvideo autoilijoille.

Opetusvideo autoilijoille.

Tätä asiaa voisivat autokoulut vähän enemmän opettaa!

Paljon tarinoita tutuilta kuulleena ja omakohtaisiakin kokemuksia omaavana
voin kertoa, ettei kenestäkään ratsastajasta tai kuskista ole kivaa, jos
konepellille jysähtää 500 kiloa hevosta sekä 60 kiloinen ratsastaja kaupan päälle…

Laittakaapa tätä linkkiä vaikka Facebookissa esille, etenkin niille
rallimaisen kaasujalan omaaville veljille ja sedille!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *