Basic day.

Basic day.

Shoppailua ja kolarointia.Oltiin eilen Jessen ja Jennan kanssa Lahdessa ostoksilla, pääasiallisena
toimena käyttää Kärkkäisellä blogikilpailussa saamani lahjakortti…
Mukaan tarttui vähän kaikkea, mutta hienointa ehkä kuitenkin Jessen
mulle ostama syntymäpäivälahja (jep, mulla 23-vuotispäivä huomenna
13.6.
) eli Kingslandin tummansininen fleecepusero!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *