Olen tarpeeton jäsen liitolle.

Olen tarpeeton jäsen liitolle.

SRL:n valmentajalisenssini oli peruttu, sillä en kuulu mihinkään rats.seuraan ja koska en ratsasta saati kilpaile enää, en tarvitse vakuutustakaan. Meidän oma seura lopetettiin tämän vuoden vaihteessa (perustettiin v. 2012), sillä jäseniä ei ole ollut viime aikoina riittävästi.

Kyselin liitosta mikä lisenssini kohtalo noin niinkuin virallisesti sitten on, niin sain vastaukseksi uhittelua seuran lopettamisesta syntyneiden (maksamattomien) laskujen takia, ts. puuttuvien, olemattomien jäsenten erotus pitäisi liitolle maksaa. Kymmenen jäsentä on minimi. Rekisteröidyn yhdistyksen hallituksen jäsenet kun eivät kuitenkaan pääsääntöisesti vastaa henkilökohtaisesti yhdistyksen veloista. Missään vaiheessa en ole sanonut, ettei laskuja hoidettaisi heti kun vain mahdollista. Ymmärtääkseni ME EMME ole liitolta mitään rahaa saaneet (viittaus ”rahoituslaitokseen”).

Ei ole salaisuus, että olen loukkaantumisen ja pitkän sairastelun vuoksi menettänyt työkyvyn ja yritykseni sekä joutunut pahoihin talousongelmiin. Yritän silti kaikkeni, jotta saisin jotain rahaa kasaan tekemällä niitä hommia, joita pystyn jonkin verran vielä tekemään. Kuntoutus- ja sairauspäivätuilla ei juuri juhlita. Jonossa olisi vaikka mitä tuomarioikeuksia ja lisenssejä, mutta eivät ole olleet niitä ykkösprioriteettejä loppuun suorittamisessa.

Kiitos SRL näistä parista kymmenestä vuodesta, mutta tämän asenteen myötä en aio liittoa henkilökohtaisesti rahoittaa myöhemminkään missään muodossa, vaikka saisinkin talousasiat kuntoon. Olen se B-luokan kansalainen jo muutenkin, enkä enää todellakaan halua liitolta yhtikäs mitään. Ei ole tarkoitus jäädä tähän tilaan ikuisesti. For your information. ✌🏻

 

SRL:n toimihenkilön kanssa käyty kirjeenvaihto on luettavissa alla:

edit. Tässä vielä kyselty mystinen viesti välistä.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

4 thoughts on “Olen tarpeeton jäsen liitolle.

  1. Huh olipas roisia ja asiatonta tekstiä srl:stä! Ei saisi tuolla kirjoitustyylillä vastata, vaikka asia koskisi mitä. Lisäksi olen hieman hämmentynyt siitä, että jos vastaaja onkin noussut vasemmalla jalalla aamulla sängystä, niin luulisi liiton kuitenkin vastaavan asiallisesti kysyttyihin kysymyksiin ja selvittelevän mahdollisia ongelmia & epäselvyyskysymyksiä, eikä vain heittää muuhun asiaan liittyen ammusta takaisin tyrmäystaktiikalla. Mielenkiintoista ja surullista, että srl saa taas negatiivista mainetta. Tämänkin olisi voinut helposti käsitellä ilman, että sen olisi tarvinnut nousta pinnalle laisinkaan.

  2. Huhhuh. Erittäin asiatonta tekstiä! Kuulostaa siltä kuin viestit kirjoittanut olisi ottanut asian jonkinlaisena henkilökohtaisena loukkauksena.

    Taas voi olla tyytyväinen, että en ole vuosiin maksanut SRL:n jäsenmaksua. Eipä tarvitse harkita jatkossakaan, ja SRL voi jatkaa jäsenkadon ihmettelyä.

  3. Liiton jäsenyyteni loppuu tähän kauteen, koska harrastukseni loppui myös loukkaantumiseen. Olin ajatellut kannattaa vanhaa seuraani, mutta sitä en tee niin kauan kuin liiton nykyinen, myrskyisä tilanne ei ole muuttunut. Huomaa, että se vaikuttaa kovasti siellä työskenteleviin ihmisiinkin. Voin kannattaa seuraa esim. kisajärjestelyissä auttamalla.

  4. Uskomatonta tekstiä! Hyvä silti että jaoit. Tässä se taas nähdään tämän harrastuksen parhaat puolet, että osataan siellä “ylempänäkin”. Tuon ihmisen soisi käyvän jonkin kurssin asiallisesta kohtaamisesta, mieluiten haluaisin nähdä vähintään kunnollisen anteeksipyynnön ja siirto vaikka jonnekin taustatiimiin jossa ei tartte olla tekemisissä ihmisten kanssa.
    Mä todella toivon ja odotan hartaasti että tämä käsitellään tulevaisuudessa liiton puolelta. Omasta puolestani voin sanoa että so long, SRL, en aio tukea toimintaanne millään muotoa nyt enkä jatkossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *