Kevät toi Hevosmessut.

Kevät toi Hevosmessut.

Tampereen Hevosmessut 8.-9.4.


Kesä on aina lähempänä, kun kevään hevosmessut ilmestyvät kalenteriin. Kaikki mahtavat tapahtumat ovat saaneet uuden vivahteen Playsson.netin kautta. Olemme olleet mukana ”kulisseissa” parin vuoden aikana mm. Helsinki Horse Fair -messuilla ja jälleen myös ensi viikonlopun Tampereen Hevosmessuilla!
Playsson.netillä on oma osasto samassa paikassa kuin viime vuonnakin, E-hallissa ohjelmalavan vieressä. Esittelyssä ”vanhoja” uutuuksia, kuten Heliten paukkuliivit, Keyflown rehusarja ja T-Stablen grippiohjat. Lisäksi meillä on paljon tarjoustuotteita, kannattaa tulla tutustumaan. 🙂 Tarkempi messuohjelma löytyy täältä.

Tampereella on hevosbloggaajillekin omaa ohjelmaa! Molempina päivinä on kaikille avoin blogimiitti klo 12.00 pääaulan blogisopissa. Pientä purtavaa, vapaamuotoista juttelua ja vieraita. Tähän liittyen hox kaikki vanhemmat bloggaajat sekä #Tähtiblogistit – toivottavasti pääsette vierailemaan blogimiiteissä sekä halutessanne Playsson.netin Junnutiimin live-haastattelussa. Meidän osastolle voivat muutkin tulla höpöttelemään. Toivottavasti joku on sen verran rohkea, että uskaltaa tulla vetämään hihasta… 😀

Olisi paljon kaikkea päivitettävää, mutta kiire kuitatkoon tämän. Messujen jälkeen aion panostaa ja tehdä kunnon kevätkoosteen! Sillä välin voitte seurata meidän menoa parhaiten somessa. 😉 Ja hei – scrollaa vähän alaspäin ja osallistu messulippujen arvontaan…

Pikalippukisa! Arvon vielä 2 kpl messulippuja jollekin onnekkaalle to 6.4. Liput saa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen ovella suoraan kouraan. Kommentoi alle kenen kanssa olet menossa messuille sekä sähköpostiosoitteesi!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

30 thoughts on “Kevät toi Hevosmessut.

 1. Tahtoisin kovin päästä parhaan ystäväni kanssa hevosmessuille, sillä en ole koskaan ennen kyseisessä tapahtumassa käynyt. Toivotaan, että edes kerran onnetar suosisi minua, vaikka arpaonneni ei ole sieltä parhaimmasta päästä :D!

  ilonpilketta@gmail.com

 2. Messuille olen tänä vuonna menossa ainakin siskoni ja näillä näkymin myös kahden kaverini kanssa 🙂

  lottarahikkala(at)gmail.com

 3. Ystävä lähtee mukaan. Meillä on parin tunnin välimatka eli ei nähdä kauhean usein. Hevosmessut on hyvä päivä hypätä junaan ja kirjeellä etelään viettämään yhteistä aikaa 🙂

  1. Kiitos tuhannesti lipuista! Oli mulle ensimmäinen kerta näillä messuilla mutta ei varmasti viimeinen. Oli todella positiivinen yllätys tämä tapahtuma. 🙂 Ja lippujen toimitus oli aivan moitteetonta. 🙂 Suuri kiitos teille ja aurinkoisia kevätpäiviä.

 4. Liput ei menisi itselleni vaan kavereilleni joille päätyisin seuraa sitten pitämään! Koska itselleni on siis lippu valmiiksi niin tämän takia sitten kavereilleni joilla ei ole viellä lippua ennalta 🙂 karo.hyrkas@hotmail.com

 5. Tyttären ja hänen ystävänsä kanssa ollaan tulossa. Vähintään viides kerta peräkkäin, tämä on ihana perinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *