Huhuja ja jotain muuta.

Huhuja ja jotain muuta.

Ajattelin nyt päivittää meidän kuulumisia, kun en ole sellaista koostetta vähään aikaan tehnyt. Joku on joskus valittanut, etten osaa tehdä muuta kuin kertoa negatiivisia asioita blogissani. Se on osittain totta, sillä meitä elämä silittää usein vastakarvaan…


Alex on parantunut hienosti ja pystyy jo jonkin verran auttamaan tallissa. Hän palaa töihin tämän kuun lopulla, mutta satulaan ei ole vielä asiaa! Elmoa on ratsastaneet pari vuokraajaa ja Memmu Koivisto, joka kävi Elmolla kisoissakin viime viikonloppuna. Ratana oli K.N. Special (HeB), johon ei kentän huonon kunnon takia ehditty paljoa treenata. Elmo oli kuitenkin mahtava, ratsastajan piikkiin voi laittaa huonot laukannostot… 😉 Tuomarilla oli (kuten aina kaikkien mielestä) oudon tiukka linja, 51 %. Jenni ja Vespa sai saman verran. Jenni tsemppasi hienosti, sillä lastatessa kotona hevosia häneltä murtui kaksi sormea. Ilta meni Jennillä päivystyksessä. Kertoo jotain tämän lajin taisteluhengestä!

Traileriin saapui tänään mainostarrat. Jos huomenna olisi aurinkoista. niin voisi asentaa ne. Näette sitten kuvat FB:ssä. Meillä perinteinen auto-ongelma taas, sillä juuri vetoautoksi hankitusta Saabista meni kytkin. Suutarin lapsella ja niin eespäin… Autonasentajaisäni askartelee autoa tässä pikkuhiljaa. Olemme siis olleet porukoiden yhden auton varassa. Opintoni ovat selkävaivojen ym. takia olleet aika heikoilla. Teimme vastuuopettajan kanssa suunnitelman, että jatkan tutkintoa yrittäjän oppisopimuksella. Kaikin puolin paras vaihtoehto, sillä yrittäjätaustallani en saa rahallista tukea mistään ja sivutoimisena en saa tienata juurikaan. Minulla on uusi liiketoimintasuunnitelma tehtynä ja rahoitushakemus vetämässä. Sen kanssa tai ilman, paluu yrittäjyyteen on selvä! Mallin töitä ei ole ollut enkä ole juuri ehtinyt kaikilta muilta hommilta niitä etsiäkään. Joitain castingejä olisi ollut. Pitäisi panostaa siihen enemmän… Nyt tässä alkukesästä on jatkumassa yksi kuvausprojekti!

Roosa treenaa Akroa edelleen ja odottelee huhtikuun aluevalmennusta. Hevonen on saanut ihan erilailla massaa ja lihaksia, kuin muiden ratsastamana ja liikkuu hyvin! Myös pohjalliset tehneet tehtävänsä. He tekevät kentällä koulua, joskus pellolla ja laukkailevat maastossa mäkiä. Roosa oli Helsinki Horse Fair -messuilla ratsastussimulaattorin testissä ja minusta tuntuu, että siitä oli kovinkin hyötyä! Roosa sai vinkkejä istunnan parantamiseen tehokkaammin ja häntä korjattiin simulaattorin kyydissä. Kun saataisiin auto kuntoon, niin tyttö pääsisi maneesille. Tarkoituksena olisi myös, että Roosa menisi Elmolla Miksun estetunnille. Akrollakin voisi välillä vaikka sama miekkonen hypätä. Vespan ylläpitosopimus päättyy tässä kuussa ja kaikkien rakastama friisiläinen lähtee jälleen kotiin. Kuinkahan pitkäksi aikaa, en tiedä. Olimme Jennin kanssa varautuneet siihen, että hän saa ostaa Vespan, mutta omistaja ei haluakaan nyt myydä. Jenni lähtee Lontooseen työharjoitteluun, joten miettimisaikaa on kaikilla osapuolilla. Nyt meille mahtuisi siis pari hevosta ratsutettavaksi Jessen toimesta! Jesse pitää myös ratsastustunteja meidän tallilla.

Meillä on auenneet uudistetut nettisivut, johon tulee myöhemmin tarkempaa tietoa uudesta yrityksestäkin. Palomaan Ponitalli on haudattu ja jatkossa meidät löytää vain Playsson.net -nimellä! Haukutaan tuuliviiriksi, mutta nykyään on pakko tehdä ja yrittää kaikkea, jotta löytyy se reitti, millä leipä tulee pöytään… Huvitti, kun joku nopea oli jo ehtinyt ht.netin foorumille mennä kyselemään tästä blogiportaalista. Kyllä – meillä on suunnitteilla uusi blogiportaali, joka ei ainakaan alkuun tule saavuttamaan Hippolan ja Blogitallin mittoja. Portaali on valmistumassa media-alan opiskelijan toimesta ja saan apua markkinointiin ja suunnitteluun ammattilaisilta. Se pyörii yritykseni kautta. Lopputulos jännittää! Blogiportaalin tehtävänä on kasata yhteen mielenkiintoisia, lähinnää aikuisille hevosharrastajille suunnattuja blogeja. Lisäksi tulee muutakin mediaa tarjolle, parin tunnetun valmentajan kanssa on ollut puhetta yhteistyöstä. Portaalilla tulee olemaan kuusi omaa bloggaajaa, näistä neljä on jo valittu. Yksikään portaalin omista blogeista ei ole minun blogini, se jää itsenäiseksi. Blogiportaali julkaistaan kevään 2015 aikana. Jos kysymyksiä herää tai tulee mieleen yhteistyöehdotuksia, voi mieluiten ottaa suoraan yhteyttä mailitse!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Huhuja ja jotain muuta.

  1. Noi "kuvat", "uusi" ja "myös" linkit ei toimi ainakaan mulla. Heittää jollekin bloggerin sivulle jossa lukeepi että "Nykyisellä tililläsi (llaura.hiltunen@gmail.com) ei ole oikeutta katsella tätä sivua.
    Kirjaudu ulos ja vaihda tiliä klikkaamalla täällä ."

    1. Siellä ei edes pitäisi olla linkkejä. Koneen ohjelma lisännyt ilmeisesti itse. Poistan ne. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *