Toinen blogiprojekti ja kilpailuja.

Toinen blogiprojekti ja kilpailuja.

Aktiivinen some.


Minulla on sivuprojektina toinenkin blogi, nimittäin Million Models UK:n englannin kielinen blogi. Olen siellä yhtenä bloggaajana. Siinä aiheena kirpputorivaatteet ja ennen kaikkea sieltä löytyvät aarteet. Jos kiinnostaa ns. lifestyle -postaukset, kannattaa käydä vilkaisemassa!
Luonnontukku Oy:n lahjakortti on arvottu ja voiton vei Sara Liljeström. Onnea! Instagramin puolella on alkanut kuvakilpailu, jonka palkinnon lahjoittaa Ratsutarvike Bianca. Kilpailuun voi osallistua tägillä #ratsutarvikebianca, tarkemmat ohjeet IG:ssä pennieplaysson.
Aloitin tosiaan opiskelut tällä viikolla, joten hevoshommat jää nyt pakostakin vielä vähän vähemmälle… Lauantaina olen menossa Mäntsälään valmentamaan ja katsomaan mitä ratsukoille kuuluu. Yritän saada blogiakin taas ajantasalle!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Toinen blogiprojekti ja kilpailuja.

  1. Osallistuin! 🙂 Ja kysyisin, saanko käyttää banneriasi blogini yhdessä postauksessa, kun teen postauksen suosikkiblogeistani?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.