Toinen blogiprojekti ja kilpailuja.

Toinen blogiprojekti ja kilpailuja.

Aktiivinen some.


Minulla on sivuprojektina toinenkin blogi, nimittäin Million Models UK:n englannin kielinen blogi. Olen siellä yhtenä bloggaajana. Siinä aiheena kirpputorivaatteet ja ennen kaikkea sieltä löytyvät aarteet. Jos kiinnostaa ns. lifestyle -postaukset, kannattaa käydä vilkaisemassa!
Luonnontukku Oy:n lahjakortti on arvottu ja voiton vei Sara Liljeström. Onnea! Instagramin puolella on alkanut kuvakilpailu, jonka palkinnon lahjoittaa Ratsutarvike Bianca. Kilpailuun voi osallistua tägillä #ratsutarvikebianca, tarkemmat ohjeet IG:ssä pennieplaysson.
Aloitin tosiaan opiskelut tällä viikolla, joten hevoshommat jää nyt pakostakin vielä vähän vähemmälle… Lauantaina olen menossa Mäntsälään valmentamaan ja katsomaan mitä ratsukoille kuuluu. Yritän saada blogiakin taas ajantasalle!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Toinen blogiprojekti ja kilpailuja.

  1. Osallistuin! 🙂 Ja kysyisin, saanko käyttää banneriasi blogini yhdessä postauksessa, kun teen postauksen suosikkiblogeistani?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *