Malin Baryard.

Malin Baryard.

Wanha, mutta silti hyvä!

Tämä pätkä muistui taas mieleen, hieno ja esteettinen video – tosin hieman korni. 😉 Olen taas kaipaillut hyppyjen pariin, mutta eiköhän se ole mennyttä se… Jos Malin Baryard pysyisi vain esteiden parissa, parempi siinä kuin popstarana… Kerta kaikkiaan mahtava kilparatsastaja naapurimaasta!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *