Malin Baryard.

Malin Baryard.

Wanha, mutta silti hyvä!

Tämä pätkä muistui taas mieleen, hieno ja esteettinen video – tosin hieman korni. 😉 Olen taas kaipaillut hyppyjen pariin, mutta eiköhän se ole mennyttä se… Jos Malin Baryard pysyisi vain esteiden parissa, parempi siinä kuin popstarana… Kerta kaikkiaan mahtava kilparatsastaja naapurimaasta!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *