Ihan päin A:ta!

Ihan päin A:ta!

Koulukilpailut Voistiossa.

Olimme tänään pienemmällä porukalla Hollolassa koulukisoissa. Menin ensimmäisen kisaradan Akrobatin kanssa eli A-merkin. Kisat olivat ehkäpä Akron historian ihan ekat! Tapansa mukaan ruuna oli asiallinen ja rauhallinen. Verkassa meinasi kuskin sormet jäätyä, mutta tunto alkoi palata ennen starttia. Aloitin luokan, meitä A-merkin ratsastaneita oli yhteensä hurjat kolme ratsukkoa. Teimme semihyvän radan, keskivertoa tyytyväisempi ohjelmaan. Prosentteja 54 % ja sijoitus 2./3. Not good, not bad.

Keskikäynnin skippasin suosiolla varmistaakseni vasemman vastalaukan, joka ollut vaikea. Keskikäynnistä kuitenkin yrittämättä 6 (???) ja vastalaukka nousi pienen pyristelyn jälkeen. Peruutus oli taas ongelmallinen. Tuomarin palaute koski lähinnä meidän (minun) perisyntiä, eli liian syvällä ja ohjalla roikkumista. Tätähän me juuri treenaamme, lukekaapa vaikka viime EqB-Team -postaus. 😉 Muuten paperin mukaan siistiä vaikuttamista jne. Kovasti ihmisiä tuntui Akro kiinnostavan. Sainkin positiivista tsemppiä, että siitä tulee hyvä ensi kaudelle!

Tässä meidän rata:

Ihana uusi pikkuponimme Nanna debytoi Aliisan ja Anskun kanssa raviohjelmassa. Verkassa oli raippa, mutta radalle se jätettin pois, vaikka olisikin saanut olla. Halusin tytöille ”oikean” tuloksen ilman apuvälineitä. Kannukset jätettiin. Aliisan kanssa Nanna meni huippuhyvän radan, joskin hieman liian alitempossa. Kuitenkin prosentteja 66 % ja 3. sija! Anskun vuorolla Nanna olikin sitten taas jo tahmea, pieniä tahtirikkoja ja 54 %. Hyvin kuitenkin! Olen huiman ylpeä meidän tytöistä, menee aina kylmät väreet kun he pääsevät palkintojen jakoon ja radalla ollessa sydän takoo hulluna! Jännitän enemmän heidän puolestaan, kuin koskaan itse kisatessani! Erityisen hyvä fiilis on Aliisan suhteen (muita yhtään väheksymättä!!), sillä hänen kanssaan olemme tehneet eniten töitä kisojen suhteen. Jo useamman vuoden. Ihana nähdä tytön kehittyvän ja oppivan ratsastamaan erilaisilla hevosilla!

Nanna radalla:

Huomenna vuorossa esteet; meiltä neljä ponia matkassa ja yhteensä kuusi starttia! Kuulemisiin!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *