Viralliset HIHS -hankinnat.

Viralliset HIHS -hankinnat.

Pienimuotoinen varustepostaus!

Horse Show’ssa on ihaninta – vaikka ette kaikki sitä myönnäkään – shoppaus eikä sentään hevosurheilu! Parasta kuitenkin on se leijuminen jälkikäteen, että mitä kaikkea sitä tulikaan hankittua ja sitä on blogit sekä foorumit sitten täynnä! No, tässäpä tulee minun osuuteni:

Jesse ystävällisesti osti minulle yllärinä Eskadronin talliloimen, jota kylläkin käytetään vaan parempana edustusloimena. Aivan ihana dralon, jossa muovipintaisia koristekantteja päällä! Mahavyöt saa irti, eli käy vaikka kävelytykseen.

Ovelana kävin lauantaiaamuna heti tilaamassa satulahuovan ja brodeerauksen, jotta vältän päivän yleistöryntäyksen! Niinpä Akron nimikkohuopa oli valmis jo ennenkuin päänäytös alkoi! Vaihtelun vuoksi otin punaisen, saa nähdä miten se sopii…

Olen pitkään himoinnut tämän taiteilijan kylttejä ja etsinyt sopivaa tallihuoneen oveen. Nyt se sitten löytyi! Ei ollut pahan hintainenkaan! Samalla ostin ystäväni hevoselle nimikyltin, johon tuli hevosen nimi ja muut tiedot.

Koska ratsastushousut kuuluvat kuluvaan työvaateosastoon, ostin jälleen uudet. Nämä oli torstaina alennuksessa (viikonloppuna isompi hinta), joten jäi harmittamaan vain, etten ostanut kaksia! Senttikoko 188 cm oli juuri sopiva. Ei liian pitkät eikä reisiin jäänyt tyhjää tilaa! Lisäksi hankin erilaisia ratsastussukkia, tässä päheät punaiset!

Täytyyhän edustamaansa firmaakin kannattaa! Cavalorilta ostin marjaisia heppanameja (joita Akro rakastaa) sekä DryFeetiä, joka auttaa pehmeisiin säteisiin. Korvaamaton apu nyt näillä keleillä! Ei tule säteisiin mitään kakkaa juttua…

Mutta ah ja voih! Paras kaikista on loimi, jonka sain Horse Boutiquen omistajalta eli Iralta lisäpalkkioksi! Eikä mikä tahansa loimi, vaan Anna Scarpatin fleeceloimi, joka samalla virallinen Horse Show’n palkintoloimi! Ette tiedä miten kuola valui, kun sen näin! Pakko varmaan nukkua sen kanssa…

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *