Come fly with me!

Come fly with me!

HäkRan estekisat 2.9.

Eilen oli meiltä pikkuporukka kisoissa kylällä HäkRa:n järjestämissä estekarkeloissa. Sini 9v. osallistui Lotta-shettiksellä (4v.) ponin ensimmäisiin ulkopuolisiin estekisoihin ja hienostihan se meni! Nollarata, ruusuke ja pokaali! Hyvin löytyi laukkakin esteiden välissä ja ratsastaja oli supernapakka! Luokassa palkittiin kaikki puhtaan radan saaneet. Lotta osasi käyttäytyä upeasti, jopa paikalla ollut kasvattaja kehui jo toimivaksi käyttöponiksi!

Video radasta:

Jessellä ja Taikalla oli visiona saada 70 ja 80 cm radat läpi, mutta toisin kävi jälleen. Tosin tamma oli nyt hanskassa, hyppäsi hyvin ja JOPA vitosesteelle asti (joka oli huisin pelottava)! Korkeudessa ei mitään vikaa, lähestymiset ok ja tokassa luokassa meni ensimmäisen “mörköesteenkin” yli. Eipä siinä mitään, pari kuukautta oikeaa treeniä takana – ehkä se joskus menee radan loppuun asti! 😀

Ensi viikonloppuna Playssonilla Mustialan rotunäyttely, haemme taas parhaan kurppaponin palkintoa! Jos menee putkeen, sunnuntaina championkehä – jos ei, niin mennään Nurmijärvelle pikkuponeilla kisoihin. Ja MAHTAVIA uutisia; sain tänään kutsun EqB-Teamin katsastuksiin syyskuun 23. päivä!!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *