Come fly with me!

Come fly with me!

HäkRan estekisat 2.9.

Eilen oli meiltä pikkuporukka kisoissa kylällä HäkRa:n järjestämissä estekarkeloissa. Sini 9v. osallistui Lotta-shettiksellä (4v.) ponin ensimmäisiin ulkopuolisiin estekisoihin ja hienostihan se meni! Nollarata, ruusuke ja pokaali! Hyvin löytyi laukkakin esteiden välissä ja ratsastaja oli supernapakka! Luokassa palkittiin kaikki puhtaan radan saaneet. Lotta osasi käyttäytyä upeasti, jopa paikalla ollut kasvattaja kehui jo toimivaksi käyttöponiksi!

Video radasta:

Jessellä ja Taikalla oli visiona saada 70 ja 80 cm radat läpi, mutta toisin kävi jälleen. Tosin tamma oli nyt hanskassa, hyppäsi hyvin ja JOPA vitosesteelle asti (joka oli huisin pelottava)! Korkeudessa ei mitään vikaa, lähestymiset ok ja tokassa luokassa meni ensimmäisen ”mörköesteenkin” yli. Eipä siinä mitään, pari kuukautta oikeaa treeniä takana – ehkä se joskus menee radan loppuun asti! 😀

Ensi viikonloppuna Playssonilla Mustialan rotunäyttely, haemme taas parhaan kurppaponin palkintoa! Jos menee putkeen, sunnuntaina championkehä – jos ei, niin mennään Nurmijärvelle pikkuponeilla kisoihin. Ja MAHTAVIA uutisia; sain tänään kutsun EqB-Teamin katsastuksiin syyskuun 23. päivä!!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *