Näppäimistön kuluttamista.

Näppäimistön kuluttamista.

Nopea minipäivitys.

Eilen illalla siis palasimme Virosta kotiin ja tänään olen laittanut hommia kasaan ensi viikolla jatkuvien tuntien varjolla. Lähinnä varusteita tsekannut ja siivoillut vähän. Viritettiin tarhat tolppien kanssa uuteen kuntoon, jaettiin pari tarhaa. Salkkari haettiin laitumelta kotiin ja se tarhailee nyt Tessan sekä Taikan kanssa. Katsoin myös kun Jesse ja Sini ottivat muutaman hypyn huomisia kisoja varten (Lotta menee ristikkoluokan ja Taika 70 & 80 cm). Odotan malttamattomana keskiviikkoa, kun Akrobatin olisi tarkoitus saapua! Yritän pysyä housuissani, mutta oikeasti kuplin sisältä päin. 🙂 Ajattelin tehdä ruunasta videopostauksen ensi viikon loppupuolella, jos teitä kiinnostaa nähdä mikä tapaus on kyseessä. Hän on kutsumanimeltään tästä lähtien “Roope”.

Muuten ei juurikaan ole erikoista tapahtunut… Meiltä vapautuu lokakuun puolella talli- tai ratsutuspaikka, jos joku etsii. Lisäksi otan muutamia uusia ratsastajia valmennettavaksi meillä sekä omalla tallillaan. Estetuomari ja -steward kurssi siirtyi SRL:n toimesta, toivon, että se pidetään vielä tänä syksynä! Näillä näkymin olen lokakuun lopussa töissä HIHS:issä Horse Boutiquen osastolla. Ehkäpä saan siistin jakkupuvun ja myyn teille kalliita saappaita (ja tehän ostatte!!). 😀

Osa on ehkä huomannut, että viikko-ohjelmasta puuttuu seitsemäs päivä. Teen sen maanantaina, joten ei jää vajaaksi! Ja hei – päivitin markkinoita, käykää kurkkaamassa, jos olisi jotain ostettavaa! Blogini löytyy myös Facebookista (fb.com/penniesbasedontruestory). Julkaisen siellä mm. videoita, joita ei täältä löydy! Lukijaksi saa liittyä ja suositelkaa kaverillekin! 😉

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *