Osaan(ko) vielä hypätä!

Osaan(ko) vielä hypätä!

Pieni video vielä eiliseltä, sain luvan hypätä vähäisen ihan pikkuista estettä! Voody oli kuin täi tervassa… Oli vissiin sitä mieltä, että parempi mennä tahmeaa laukkaa, niin mamma ei tipu ja satuta selkäänsä. 😀 Kiitos Roosalle videoinnista ja kannustushuudosta hypyn jälkeen!

P.S. Osallistukaahan vielä arvontaan! Voin vihjailla sen verran, että voittaja pääsee matkalle! Laittakaa myös kysymyksiä kysy/vastaa -postaukseen ja liittykää lukijaksi… 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *