Osaan(ko) vielä hypätä!

Osaan(ko) vielä hypätä!

Pieni video vielä eiliseltä, sain luvan hypätä vähäisen ihan pikkuista estettä! Voody oli kuin täi tervassa… Oli vissiin sitä mieltä, että parempi mennä tahmeaa laukkaa, niin mamma ei tipu ja satuta selkäänsä. 😀 Kiitos Roosalle videoinnista ja kannustushuudosta hypyn jälkeen!

P.S. Osallistukaahan vielä arvontaan! Voin vihjailla sen verran, että voittaja pääsee matkalle! Laittakaa myös kysymyksiä kysy/vastaa -postaukseen ja liittykää lukijaksi… 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *