Tyhjä pää, kuvia tarjolla.

Tyhjä pää, kuvia tarjolla.

Kiirettä pitää, joten en ole blogiinkaan saanut postauksia tehtyä…
Siitä huolimatta olen päivittänyt Facebookin puolta; nyt on aikajanat
omalla ja tallin profiililla! Nih! Lisäksi siistin lukemieni blogien
listan… Saatte nyt parempaa postausta odotellessa töllöttää Lotan
ja Palpan kesäkuvia!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *