Tyhjä pää, kuvia tarjolla.

Tyhjä pää, kuvia tarjolla.

Kiirettä pitää, joten en ole blogiinkaan saanut postauksia tehtyä…
Siitä huolimatta olen päivittänyt Facebookin puolta; nyt on aikajanat
omalla ja tallin profiililla! Nih! Lisäksi siistin lukemieni blogien
listan… Saatte nyt parempaa postausta odotellessa töllöttää Lotan
ja Palpan kesäkuvia!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *