Tsekkaa kuka voitti!

Tsekkaa kuka voitti!

170 lukijakisan tulos.

Pikeurin ruinauskilpailu on päättynyt ja voiton vei ylivoimaisella valitusvirrellään
Essi (Essin blogin löydät täältä)! Onnea! Tällä tekstillä palkinto herusi:

”Olen työtön opiskelija, jolla rahat riittää vuokraponiin, muttei kummoiseen valmentautumiseen kunnon varusteista puhumattakaan. Arvostan kuitenkin merkkituotteita ja niiden laatua, joten panostan mielummin laatuun kuin heikkolaatuiseen halpistavaraan mikäli se vain on mahdollista. Noh, opiskelijan budjetilla se ei kovin usein ole mahdollista 😉 Pikeuria arvostan merkkinä ja sen tuote piristäisi aivan valtavasti! Pikeurin tuote käytössä vaikuttaisi myös positiivisesti ”puskaratsastajan” imagoon – vaikkei valmennuksissa säännöllisesti käykkään, voi silti käyttää merkkituotteita ja näyttää hyvältä! Köyhän opiskelijan ei tarvitse ratsastaa vanhoissa ja käytetyissä varusteissa, vaan myös merkkituotteiden käyttämisen pitäisi ratsastuskulttuurissa olla hyväksyttävämpää. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tähänkin epäkohtaan ja samalla tehdä kouluhommista väsynyt opiskelija hyvin, hyvin iloiseksi ja kiitolliseksi. 🙂

Usein merkkivarusteet vaikuttavat myös positiivisesti ratsastajan itsetuntoon. Hyvien kouluratsastajien suosiessa ja käyttäessä Pikeurin varusteita täytyy niillä olla jokin positiivinen vaikutus. Kun itse saat pukea päällesi pikeurin vaatekappaleen, voit mahdollisesti tuntea olevasi vähän parempi ratsastaja tai ainakin yrittää ratsastaa merkille suosiollisella tavalla! Voit eläytyä idolisi tapaan ratsastaa. Ehkäpä ne kädet pysyvät paremmin paikoillaan kun ne ovat Pikeurin hanskoissa, tai takapuoli pysyy satulassa kun jalassa on pikeurin housut. 😉 Pikeurin varusteesta voi olla ylpeä, jolloin myös ratsastaa ylpeämmin ja paremmin, antaa kaikkensa. Auta siis opiskelijaa tuntemaan itsensä arvokkaaksi ratsastajaksi ja panostamaan ratsastukseensa, uskomaan unelmiinsa ja tähtäämään ylemmäs harrastuksensa parissa huolimatta siitä, ettei varaa ole käydä valmennuksissa!”

Laitatko Essi osoitteesi minulle (penny@playsson.net) niin vien
Pikeur -paketin postiin? 😉 Kiitos myös kaikille osallistujille!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Tsekkaa kuka voitti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *