Pieni joulupostaus!

Pieni joulupostaus!

*~`,´~* Hyvää Joulua kaikille! *~.~* Merry Christmas to everyone! *~`,´~*
*~`,´~* God Jul till alla! *~.~* Häid Jõule kõigile! *~`,´~*

HOX! Olen saanut ilmoituksia lukijoilta, että sekä blogini että nettisivumme herjaa mahdollista haittaohjelmaa. Tarkistutin sivustot Soneran Tietoturvalla eikä mitään löytynyt. Varotoimena poistin kuitenkin erilliset kävijälaskurit, joista varoitukset tulivat. Toivottavasti nyt kaikki pääsevät sivuille turvallisesti!
Jouluaatto on nyt kääntynyt jo loppuiltaan ja on aika summata tämän päivän tapahtumat! Aamulla katsoin omaksi perinteekseni muodostuneen Lumiukko -piirretyn, siis sen jossa on tämä ”Walking in the air” -biisi. Se on nähtävä joka vuosi! Katsoja vanhenee, pätkä ei…
Puolen päivän aikaan heitettiin hevoset ulos aamuheinien jäljiltä ja ratsastettiin Voody & Ramses. Syyllistyin taas passiivisena olemiseen ja Voody alkoikin kulkea paljon paremmin, kun Jesse huuteli vieressä ohjeita. Vielä kaipaan samoja asioita kuin Ellin kanssa; eteenpäinpyrkimystä ja ryhtiä. Tästä ruunasta ne löytyykin, kun vaan itse oppisin ratsastamaan oikein… Ehkä ennen kisakautta, jahka päästään valmennettavaksi. Pieni pätkä tästä:

Kahden aikaan hevoset söivät päiväheinät ja me kevyen jouluaterian. Itse en ole kinkun ystävä, aina olemme syöneet kalkkunaa, mutta tänään oli molempia eri muodoissa. Pidättäydyin siis lanttu- ja porkkanalaatikossa sekä rosollissa. Myöhemmin siivottiin vielä talli ja ratsastettiin Topi & Bambe. Olen vihdoin jälleen päässyt Töplen kanssa vauhtiin ja se menikin tänään superhyvin! Ravin tahti säilyy, löytyy hyvä työmuoto, tehtiin väistöjä ja onnistuineita käyntisiirtymisiä. Laukat jätän suosiolla ensi kesälle…
Ennen iltatallia avattiin oppilaiden ja muiden tuomat lahjat. Voi riemu, mitä kaikkea meille oli hankittu (niiden lukemattomien suklaiden lisäksi)! Ihanalta Jesseltä sain Paul Frankin hupparin ja sukat! Ja toinen lahja on kuulemma vielä matkalla postissa… 🙂 Rakkaat talliorjani Manta & Aliisa lahjoittivat paketit, joiden sisältö oli hieman kyseenalaista. Jesselle mm. banaani ja minulle alusvaatetta, jota en sen enempää lähde raportoimaan. Vältetään sitä, että blogiin tulee traagisen eroottinen lataus. Thanks a lot, girls! Meidän dogidogi Roi sai joulupukilta uuden vinkuvan lehmän, josta se ei suostu nyt luopumaan hetkeksikään!

Ratsastajat lahjoivat mm. kirjaillulla satulahuovalla ja harjakassilla!

Satulahuopa + myssy sekä Playsson ja Lotta -kuvamuki!!

Joululahjaan koepukeutumista.

Lisää ratsastajalahjuksia; belgialaista suklaata!
ISO KIITOS KAIKILLE TÄSTÄ VUODESTA!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “Pieni joulupostaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *