Huomio!

Huomio!

Kuten varmaan olette huomanneet, meistä ja tallistamme on käynnissä eräiden ihmisten toimesta mustamaalauskampanja. Tallimme on SRL:n hyväksymä harrastetalli ja asiat ovat kunnossa, sillä kaikki tarkastajat ovat meillä käyneet. Harmittaa oppilaiden puolesta, tämä ei liity teihin mitenkään. Pyydän, että annatte tekstin mennä ohi – niin mekin teemme. Eiköhän tämä rauhoitu – viimeistään herjauskanteen jälkeen!

Kiitos.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *