Huomio!

Huomio!

Kuten varmaan olette huomanneet, meistä ja tallistamme on käynnissä eräiden ihmisten toimesta mustamaalauskampanja. Tallimme on SRL:n hyväksymä harrastetalli ja asiat ovat kunnossa, sillä kaikki tarkastajat ovat meillä käyneet. Harmittaa oppilaiden puolesta, tämä ei liity teihin mitenkään. Pyydän, että annatte tekstin mennä ohi – niin mekin teemme. Eiköhän tämä rauhoitu – viimeistään herjauskanteen jälkeen!

Kiitos.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *