Tunnelmia viikonlopulta.

“Anna mun säilyttää se voima mun sisällä.”Lauantaina siis tuuppailtiin ihan siedettävä tulos Akron kanssa HäkRan seurakoulukilpailuissa HeA -luokassa. Oli hauska löytää itsensä taas mainittavan hevostalli.netissä, sillä en ilmeisesti ole kovin pätevä valmentaja kilpailessani “heikolla” HeA -tasolla. Niinpä – samapa tuo, enpä ole valmiilla hevosella liikenteessä. Jos se jonkun mielestä vaikuttaa siihen miten näen valmennettavan ratsukon, niin voi etsiä sitten muita valmentajia… 😉 Mutta hyvin tuntuu töitä riittävän, uusia ratsukoita tulee piiriin koko ajan ja odotan, milloin olen ahnehtinut liikaa!

Sunnuntaina oli Playssonin vuoro edustaa, sillä olimme Mustialassa rotunäyttelyssä. Playsson oli yksin veteraanipappojen luokassa. Brittituomarit olivat antaneet viikonlopun aikana vasta muutaman I palkinnon, joten en kovin “soitellen sotaan” lähtenyt. Niinpä pappa saikin vain II palkinnon ja keskinkertaisen palautteen. Ei siis asiaa championiksi. Harmitti kuin pientä eläintä… Lähinnä se, että poni tehnyt pitkän uran näyttelyissä enkä tajunnut lopettaa sen kanssa kiertämistä viime vuoden Vermon ylivoimaiseen voittoon. Niinpä päätin, että jäämme nyt parin vuoden tauolle shettis- ja näyttelytoiminnasta. Jatketaan, kun Lotalla on varsa tai löydän meille nuoremman näyttelyponin. Playssonin kehät taitaa olla tässä. 🙂 Jätetään myös seuraavan viikonlopun Eliittinäyttely väliin, ei kannata mennä tämän vuoden II palkinnoilla sinne. Kurja, kun Lotalla on niin hankala kesäihottuma – ei asiaa näyttelyihin kuin ehkä keväällä.

No, mutta näillä eväillä… Tulevana viikonloppuna kolme ratsukkoa Mäntsälässä estekisoissa ja sunnuntaina menemme Stadikalle katsomaan miltä siellä näyttää! 

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
31 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja RIDE! -lehden taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa.

Only registered users can comment.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *